Bochemit Retro System

Retro System (Ретро Система) е водоразтворима акрилатна боя
с отлични свойства за шлайфане.

Предназначена за нанасяне върху дървени повърхности и последващо шлайфане с цел постигане на Ретро ефект. Подходяща за употреба върху мебели, врати, ламперии, дюшемета, картинни рамки и други дървени повърхности. Може да се използва за нанасяне върху фурнировани плоскости. НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДИРЕКТЕН КОНТАКТ С ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И ПИТЕЙНА ВОДА.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПОЛЗИ:

✓ Предпазва дървесината от влиянието на тежките атмосферни условия и възпрепятства проникването на вода в обработените дървени детайли.
✓ Продуктът попива в дълбочина за разлика от традиционните лакове и бои, които образуват повърхностен филм, без да попиват в дървесината, което е основна причина да се напукват и белят.
✓ Фладерът (шарките на дървото) остават видими. Полуматовият ефект придава модерен, мек и естествен вид на обработените детайли.

ЗАЩИТАВА И ПРЕДПАЗВА ДЪРВЕСИНАТА ОТ:

Проникване на вода (дъжд, сняг, влага и др.) | UV лъчи | Тежки атмосферни условия

ПРУКТА СЕ ПРЕДЛАГА В СЛЕДНИТЕ ЦВЕТОВЕ:

RETRO SYSTEM Е ПОДХОДЯЩA ЗА ВСЯКАКВИ ДЪРВЕНИ ИЗДЕЛИЯ ИЗПОЛЗВАНИ В ЕКСТЕРИОР И ИНТЕРИОР

С този продукт ще се потопите в света на професионалните дизайнери без да сте професионалисти. Той ще ви позволи да развихрите въображението си и да творите истински шедьоври. Чрез него ще можете да преобразявате стари и нови мебели, дървени конструкции, дюшемета, ламперии, както и всякакви други дървени повърхности. С ретро ефекта, който се получава ще създадете необходимия уют и неповторима обстановка във вашият дом, градина или веранда. Retro System е водоразтворима акрилатна боя с отлични свойства за шлайфане. 

Повърхностите трябва да са сухи, здрави и почистени от стари покрития, които биха възпрепятствали проникването и свързването на продукта със структурата на дървото. Препоръчително е дървото да е шлайфано. Смолистите петна да се почистят с подходящ препарат.

ПОЧИСТВАНЕ

Почистете дървената повърхност с влажен парцал

НАНАСЯНЕ НА ЦВЯТ

Нанесете цвят по избор за основа

НАНАСЯНЕ НА ВТОРИ ЦВЯТ

След като първият слой изсъхне добре, нанесете белия цвят

ШЛАЙФАНЕ

Шлайфайте с шкурката предоставена в комплекта или шкурка 100-180 до получаване на желания ефект

На 2 ръце: 1 кг = 5-6 м2